Otsalamppu Petzl Pixa 2 Atex 60lm E78BHB 2

  • Valmistaja: Petzl
  • Tuotekoodi: BALHL05
  • Saatavuus: Varastossa
  • 49,90€
  • Veroton hinta: 40,24€Petzl Pixa 2 Atex - otsalamppu työkohteen valaisuun ja pimeässä liikkumiseen

Petzl Pixa 2 Atex otsalamppu on suunniteltu työkohde valoksi lähityöskentelyyn ja pimeässä liikkumiseen. Petzl Pixa 2 Atex otsalampun suurin valoteho on 60lm, pisin valosäteen kantama 45m ja pisin toiminta-aika 26 tuntia + 13 tuntia varateholla.

Kaikki Pezl Pixa Atex otsalamput on tehty ammattikäytön koviin olosuhteisiin; ne ovat vesitiiviitä, kestävät pudotuksen 2 metristä ja 80kg puristuksen. Vaikka Petzl Pixa otsalamput on tehty työvaloiksi, ne ovat erinomaisia ja kestäviä myös harrastekäytössä. 

Korkealaatuisen linssin ansiosta Pezl Pixa Atex otsalamppujen valo jakaantuu tasaisesti koko alueelle eikä keskelle synny kirkasta pistettä. Kaikissa Petzl otsavaloissa valokeila voidaan myös kallistaa alaspäin, ne voidaan kiinnittää kypärään tai irrottaa hihnasta ja käyttää lattia valaisimina.

Kaikissa Petzl Pixa Atex otsalampuissa käytetään Constant Lightning teknologiaa joka pitää valotehon samana akun varauksesta huolimatta. Kun akun virta ei enää riitä täyteen valotehoon, Petzl Pixa otsalamppu siirtyy automaattisesti varatehoon ja toimii sillä vielä 13 tuntia, näin mahdollisesti kesken jäänyt työ voidaan suorittaa turvallisesti loppuun tai voidaan poistua turvallisesti pimeästä työtilasta.

Kaikissa Petzl Pixa Atex otsalampuissa linssiosa voidaan kääntää sisäänpäin, jolloin linssi on suojassa kolhuilta ja naarmuilta kun lamppua ei käytetä. Lisäksi virtakytkin on tässä asennossa lukittu ja estää lampun kytkeytymisen päälle vahingossa.

Petzl Pixa 2 Atex pakkaus sisältää: 

  • Petzl Pixa 2 Atex otsalamppu 
  • Paristot, 2 x AA (LR6), sopivat ladattavat AA paristot Pixa 2 otsalamppuun löydät täältä.
  • Otsapanta 
  • Kypäräkiinnikelevy Petzl Vertex ja Alveo kypärille sekä kypärille, joissa on standari 20mm x 3mm kiinnityskolo

Alla oleva video on erittäin havainnollinen ja se kannattaa katsoa, vaikka ei englantia ymmärtäisikään. Alla oleva kaavio taas antaa hyvän käsityksen Pixa 2 Atex lampun suorituskyvystä.


Käytetty valokeila
Valoteho vakioteholla
Kantama vakioteholla
Polttoaika vakioteholla
Valoteho varateholla Kantama varateholla
Polttoaika varateholla
Polttoaika yhteensä
Vakio valoteho
Mode 1 (laaja)
20 lm
15 m
26 h
10 lm
10 m
13 h
39 h
Vakio valoteho
Mode 2 (laaja+pistemäinen)
60 lm
45 m
6h30
10 lm
20 m
13 h
19h30


Kirjoita arvostelu

Huom!: HTML:ää ei käännetä!
Huono Hyvä

Tagit: led otsalamput