Blogi

Suomalaiset ja suomea puhuvat vuokra-asuntojen välittäjät Fuengirolassa. Sivulle on koottu yritykset, jotka vuokraavat asuntoja pitkäaikaisesti.
Kouluhärdelli Fuengirolassa – Asutaan Espanjassa 3
Kerron artikkelissa erilaisista suomalaisista kouluvaihtoehdoista Fuengirolassa ja omista kokemuksistamme lasten koulunkännin järjestämisessä.
Baarit ja ravintolat Fuengirolassa, joissa saat palvelua suomen kielellä.
Suomea puhuvien lääkärien yhteystietoja
Kaupat, joista saat palvelua suomeksi ja/tai jotka myyvät suomalisia elintarvikkeita.
Näiltä optikoilta saat palvelua suomeksi tai suomenkielisen tulkkaamana.
VUOKRATTAVANA: Yksiö 34m² + parveke 6m² Torreblancassa, Fuengirola
Siisti yksiö uima-allasnäkymin vuokrattavana Torreblancassa, lähellä rantaa. Kaikki palvelut ovat lähellä, kauppa, rautatieasema ja useita ravintoloita löytyy alle 300m päästä asunnosta.
Modit hajoaa – ja aina samasta syystä
Modit ovat, ainakin minun käytössäni, todella lyhytikäisiä. Harmittaa, kun 3 kuukauden välein pitää ostaa uusi kallis laite. Vikakin tuntuu aina olevan sama. Oudointa on, että tämä lyhytikäisyys koskee myös kaikkein yksinkertaisimpiakin mekaanisia modeja. Oletko sinä löytänyt modin joka kestää?
Uusi akkukoko syrjäyttää suositun 18650 Li-Ion akun!
Uusi akkukoko on syrjäyttämässä suositun 18650 akun. Lue artikkelista millaisesta akusta on kyse.
Millaista on elää Espanjassa ja miten se eroaa elämästä Suomessa.
Artikkelissa kerrotaan miten asuminen Espanjassa eroaa Suomessa asumisesta. Jo yhden tavallisen päivän tapahtumat tuovat esille erot, niin hyvät kuin huonotkin puolet.
10A 18650 akut vertailussa
Akkutestissä vertaillaan akkuja, joiden valmistajan ilmoittama jatkuva suurin purkuvirta on 10A. 10A jatkuvan purkausvirran akku soveltuu käytettäväksi laitteissa, joiden suurin tehon tarve on 30W. Mukana testissä ovat suosituimmat 10A-15A akut.
20A 18650 akut vertailussa
Akkutestissä vertaillaan akkuja, joiden ilmoitettu jatkuva suurin purkuvirta on 20A. 20A akku soveltuu käytettäväksi laitteissa, joiden suurin tehon tarve on 60W. Mukana testissä ovat suosituimmat 20A akut.
Ensivaikutelmat asumisesta Espanjassa – värisyttäviä yllätyksiä!
Jos harkitset ensimmäistä kertaa muuttoa Suomen talvesta Espanjan lämpöön, artikkelissa ensi kokemuksiamme asumisesta Espanjassa - yllätyksiltäkään ei vältytty.
Onko akkutesteistä mitään hyötyä - ehdottomasti on!
Akut käyttäytyvät eri tavoilla, vaikka kahdella erimerkkisellä akulla samassa testissä molempien kapasiteetti (mAh) on sama, voi toinen akku olla hyvin lyhytikäinen ja/tai jopa kokonaan käyttökelvoton laitteessasi. Artikkelissa kerrotaan miksi ja miten voit hyödyntää testituloksia.
pro-akku.com lähtee autolla Espanjaan – talvella.
Pro-akku.com lähtee autolla Espanjaan – talvella. Kokemuksia vuodenvaihteessa tehdystä automatkasta Aurinkorannikolle.
Näytetään tuotteet 1 - 15 ,tuotteita kaikkiaan 16 (2 sivulla)